OM

Hej, Jeg er Stine. Jeg arbejder til daglig som Content Marketing Specialist hos Four Design, hvor meget af tiden går med at udarbejde visuelt materiale til katalog og sociale medier.

Jeg har en baggrund som Pr Manager, fotograf og marketingskoordinator ved forskellige virksomheder og har siden jeg startede med at arbejde haft en visuel indgangvinkel til mine opgaver. Det visuelle udtryk betyder meget for mig, og jeg lægger vægt på det klare budskab der skaber en genkendelighed i virksomhedens visuelle identitet. 

Inspirationen findes i det uperfekte og ufærdige. Det som har en skævhed og som gør tingene personlige. Det er detaljer der for mig er med til at gøre historien ærlig og troværdig og som giver mulighed for at tilføje et menneskeligt og personligt aspekt til historien. For er de fleste ting ikke work in progress? – skal vi ikke altid gøre vores bedste for at blive bedre til det vi er gode til? 

Min fotografiske baggrund stammer fra private fotoskoler, hvor af den sidste uddannelse var på Fatamorgana i København. Min uddannelse har betydet meget for hvordan jeg fotografere og har været med til at forme den jeg er i dag. Men vigtigst af alt, og den faktor der har haft størst indflydelse på hvordan jeg arbejder og griber projekter an, er at jeg er vokset op i en mindre by hvor naturen har spillet en stor rolle i min opvækst. Det er nok også en af grundene til at mit fortrukne lys er dagslys som giver mulighed for at lade skyggerne udfordre de lyse flader i takt med at materialerne får lov til at vise sig fra deres smukkeste side.
 

SERVICE

– Fotografi

– Koncept udvikling

– Ord

– Branding

KONTAKT

hej@nordiskeriger.dk
+45 27 51 51 75